13 October 2010

AJAIB

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...
Kali ni ceq nk cakap utagha bleh dak?bleh la kot noh?hehehe..

Ceq nk share gambaq2 ajaib. Ceq godek2 dlm externel hard disk td ceq jumpa la gambaq2 yg pelik dan ajaib ni..jd saja nk memeriahkan blog ceq,ceq post la noh?bleh kan?hahaha....

Jom layan....

nin dia pokokpelam pun bleh bawak keluaq ayaq


hat ni xpelik pun cuma kesian ja kat bayi tu


tangan tumbuh celah ketiak


terung ada kalimah ALLAH

boya kembaq siam




12 October 2010

Percubaan Pertama Aku


Assalamualaikum dan salam sejahtera...
post pertama aku kat blog ni..hehehe...
mintak sifu2 blog tunjuk ajar okeh...


gambar yg aku tunjuk tu xde kaitan langsung topik aku ni, saja nk test2...
hehehe...


bukan apa,saja nk tunjuk kat korang lokasi2 di negeri sabah tempat aku cari makan,cari rezeki..
aku berada di sandakan...
apa yg best dengan sandakan?
best...memang best..
sapa2 yg suka mkn seafood atau makanan laut memang ni la tempat nya..murah dan banyak pilihan..

ikan,udang,ketam,sotong dan banyak lagi la makanan laut yg lain kat sini yg murah..rumpair,ikan buntal...errr..ikan buntal?hehehe..aku tak berani nk mkn ikan tu walaupun kaum bajau Semporna memang pakar dalam memasak ikan buntal..

aku stop dulu la topik aku kali ni..
nanti aku kembali lg..sebab xde idea lg nk menulis..hahaha..

Assalamualaikum,salam sejahtera...

KALENDER KITA